Liefde voor vvv

Geachte heer, mevrouw

Als supporter van FC Dordrecht vind ik het schandalig dat de gemeente Venlo het roemrijke VVV-Venlo niet steunt. Dordt zat jarenlang in hetzelfde schuitje, en wij weten wat het is om financiële problemen te hebben en te krijgen.

Daarom wil ik deze petitie graag ondertekenen. Helaas lukt het digitaal bij mij niet. Wellicht kunt u deze mail bij de overige steunbetuigingen en handtekeningen voegen.

Wij als supporters van FC Dordrecht willen nog heel lang naar VVV-Venlo reizen (tenzij de club promoveert). Het is een van de mooiste en leukste stadions van Nederland, en het zou een schande zijn als het betaald voetbal in Venlo zou verdwijnen.

Dus, gemeente Venlo: schaam je rot, en maak VVV niet kapot. Wij als Dordt zullen VVV blijven steunen. Ikzelf woon in Reuver, en ben al sinds 1993 fan van Dordt. Daar is inmiddels een stuk liefde voor VVV bijgekomen.

Ik hoop dat VVV het redt, en dat we nog lang tegen elkaar mogen voetballen. Clubliefde overwint alles, ook financiële tegenwerking van een passieve Venlose gemeenteraad.

Binnenkort reis ik naar Venlo, om daar wat bij te praten, en eventueel een shirt en andere supportersartikelen aan te schaffen. Ik weet de weg. Die weg loopt naar VVV-Venlo, en die club mag nooit de pineut worden. Er zijn al genoeg ‘kleine clubs’ verdwenen, vaak om de meest onnozele redenen.

Met vriendelijke sportgroeten,

Rob Hendriks