Toekomst

Al zo’n 20 jaar rij ik voor elke thuiswedstrijd 35 kilometer van mijn woonplaats naar de Koel. De laatste jaren met veel tegenzin, niet vanwege het voetbal, ook al was dat de laatste jaren (op dit jaar na) vaak niet om aan te zien. Dat was voor mij niet van belang.

De reden is echter het stadion. Dit voldoet absoluut niet meer, voor mij de enige reden om na 20 jaar geen seizoenkaart meer te nemen. De faciliteiten zijn ronduit slecht en aan de thuissupporters wordt helemaal niet gedacht bij VVV. Ik heb een zoontje van 3 en die zou ik over een jaar graag bij elke thuiswedstrijd meenemen, maar die laat ik echt niet verpieteren in dit verouderde stadion zonder enige faciliteiten.

Erg zonde, jammer dat er niet ingezien wordt dat dit de hoofdreden is van het afhaken van de vele vaste supporters de laatste jaren. Het voetbal was dit seizoen prima, maar de supporters bleven weg. In een nieuw stadion was dit absoluut niet het geval geweest.

Ik hoop dat jullie hier als socioclub eens iets aan kunnen veranderen en de druk kunnen opvoeren. Ik weet dat er een organisatie mee bezig is, maar op deze manier gaat dit nog jaren duren. Die tijd heeft VVV niet.

Groeten, Mark